13 Aralık 2017 Nurselle Evin Tadı Dolama Urama Xvorost

13 Aralık 2017 Nurselle Evin Tadı Dolama Urama Xvorost

Kanal D'de yayınlanan Nurselle Evin tadı 13 Aralık 2017 tarihli bölümünde dolama tarifi urama xvorost tarifi paylaşıldı.

DOLAMA ( URAMA XVOROST )
Hamuru ıcın
8 yumurta
2 yemek kasıgı toz seker
1 tatlı kasıgı tuz
400 gr un 
Kızartmak ıcın
1 yemek kasıgı tereyag
Sıvıyag 
Üzeri için
Pudra sekerı 
Yumurta şeker ve tuz bir kaba koyulup mikserle çırpılır. Sonrasında yavaş yavaş un eklenip biraz çırpıldıktan sonra hamur yoğrulur. Yoğrulan hamur biraz dinledirildikten sonra 2 bezeye ayrılıp açılır. Açılan hamur 2 parmak kalınlığında tırtıklı pizza keseceği ile şerit gibi kesilir. Sonrasında bir çubuğa sarılıp yağda çevrilerek kozartılır. Bütün hamurlar bu şekilde hazırlanıp servis tabagına alınır. Üzerine pudra sekeri serpilip servis edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kusturmalı Boşnak Saksosu Nedir Nasıl Yapılır

Bekaret bozma kızlık bozma kızlık zarı delme nasıl yapılır?

Boşnak saksosu nasıl yapılır