13 Aralık 2017 Nurselle Evin Tadı Dolama Urama Xvorost
13 Aralık 2017 Nurselle Evin Tadı Dolama Urama Xvorost
Kanal D'de yayınlanan Nurselle Evin tadı 13 Aralık 2017 tarihli bölümünde dolama tarifi urama xvorost tarifi paylaşıldı.
DOLAMA ( URAMA XVOROST )
Hamuru ıcın
8 yumurta
2 yemek kasıgı toz seker
1 tatlı kasıgı tuz
400 gr un
Kızartmak ıcın
1 yemek kasıgı tereyag
Sıvıyag
Üzeri için
Pudra sekerı
Yumurta şeker ve tuz bir kaba koyulup mikserle çırpılır. Sonrasında yavaş yavaş un eklenip biraz çırpıldıktan sonra hamur yoğrulur. Yoğrulan hamur biraz dinledirildikten sonra 2 bezeye ayrılıp açılır. Açılan hamur 2 parmak kalınlığında tırtıklı pizza keseceği ile şerit gibi kesilir. Sonrasında bir çubuğa sarılıp yağda çevrilerek kozartılır. Bütün hamurlar bu şekilde hazırlanıp servis tabagına alınır. Üzerine pudra sekeri serpilip servis edilir.
Kanal D'de yayınlanan Nurselle Evin tadı 13 Aralık 2017 tarihli bölümünde dolama tarifi urama xvorost tarifi paylaşıldı.
DOLAMA ( URAMA XVOROST )
Hamuru ıcın
8 yumurta
2 yemek kasıgı toz seker
1 tatlı kasıgı tuz
400 gr un
Kızartmak ıcın
1 yemek kasıgı tereyag
Sıvıyag
Üzeri için
Pudra sekerı
Yumurta şeker ve tuz bir kaba koyulup mikserle çırpılır. Sonrasında yavaş yavaş un eklenip biraz çırpıldıktan sonra hamur yoğrulur. Yoğrulan hamur biraz dinledirildikten sonra 2 bezeye ayrılıp açılır. Açılan hamur 2 parmak kalınlığında tırtıklı pizza keseceği ile şerit gibi kesilir. Sonrasında bir çubuğa sarılıp yağda çevrilerek kozartılır. Bütün hamurlar bu şekilde hazırlanıp servis tabagına alınır. Üzerine pudra sekeri serpilip servis edilir.
Yorumlar
Yorum Gönder