Bekaret bozma kızlık bozma kızlık zarı delme nasıl yapılır?

Bekaret bozma kızlık bozma kızlık zarı delme nasıl yapılır?

Bekaret bozma, kızlık bozma veya kızlık zarı delme konuları hayatında hiç seks yapmamış ya da bakire bir kızla hiç cinsel ilişkiye girmemiş biri için bir gizem derecesinde bilinmeyen bir konu.

Bununla ilişkili olarak bir çok muhafazakar toplumda sırf bu konuyu anlatsın diye sağdıçlık diye bir olgu gelişmiştir.

Kızlık bozma nasıl yapılır ?

Herşeyden önce olabildiğiniz kadar nazik olmalısınız. Bakire bir kızın ilk cinsel ilişki deneyimi gerçekten kutsal ölçüde önemlidir. Erkeklere göre daha kırılgan ve narin olan kızlar, ilk ilişkide oldukça gergin olurlar. Bu elbette erkekler içinde geçerlidir ama kızlar çok daha fazla gerilirler.

Kızlar bozma için önce sohbet edilerek olacaklar tüm detaylarıyla konuşulmalı. Daha sonra ise yavaş bir ritimle sevişme ile başlanmalıdır. Tüm uzmanlar kızın cinsel organına girmeden önce oral metodla vajinanın yalanmasını ve emilmesini tavsiye ediyor. Fakat oral yöntemi hijyenik bulmayanlar, vajinayı okşama ve parmaklama yoluyla vajinayı gevşetebilir.

Penis kızlık zarı duvarını deldiği an, doğal olara bir kanama meydana gelir ve kızlık bozma teknik olarak gerçekleşmiş olur. Uzmanlar cinsel ilişkinin burada sonlandırılmasını tavsiye etmektedir.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.